Manteniment SEO per al teu WordPress | disseny web

TencoSEO – Agencia SEO WordPress

Som la teva agència de manteniment SEO per WordPress. Mantenim i optimitzem el teu WordPress (totes les temàtiques, plantilles i constructors visuals). També podem dissenyar el teu nou lloc web amb WordPress. Optimització SEO per a WordPress a Barcelona, Tarragona i altres província.

01. Mantenimient SEO WordPress

Manteniment SEO, per a llocs web creats amb WordPress. Ja sigui que tinguis un web o un blog, tots els projectes realitzats en WordPress necessiten millorar la seva SEO, actualitzar-se i optimitzar de cara a Google, per tenir mes clients mes a mes.

  • MANTENIMIENT SEO  WORDPRESS
  • Mantenir el teu WordPress, els seus continguts i els seus plugins.
  • OPTIMITZACIÓ CONTINUA del teu WordPress.
  • Còpies de seguretat.
  • Monitoritzar el tue WPress 24/7

Per a més informació sobre els nostres serveis de Mantenimient web.

02. SEO para WordPress

seo para wordrpressSEO pensat per a un disseny destacat amb la plataforma WordPress. Si tens WordPress has d’optimitzar-lo per trure-li el màxim partit.

WordPress és un món a part en el disseny i les facilitats que t’ofereix (Ens encanta WP). Saber aprofitar totes les possibilitats que t’ofereix, és una cosa que podem fer per tu i la teva web.

Les web a WordPress, ben optimitzades, t’ofereixen la possibilitat d’obtenir més visitants i vendes en menys temps que amb altres CMS.

03. Disseny Web amb WordPress

Dissenyem en WordPress perquè la teva web destaqui de les altres. Les possibilitats que t’ofereix WP són gairebé infinites. Plantilles originals i adaptades per a tot tipus de web i temàtiques.

WP és una de les plataformes més utilitzades en el món per la seva senzillesa d’interacció i facilitat d’ús. Dissenyem el teu lloc web sense límits.

Disseny web multillenguatge per a una web amb abast global. 1 de cada 3 webs al món fa servir WordPress, per alguna cosa serà!


Disseny Web Tarragona – TecnoSEO

E-commerce WordPress

ecommerceBotigues amb Woocommerce,que venen més per a tu i el teu negoci. Botigues autoadministrables, fàcils de configurar i ampliar en el temps. Google indexarà els teus productes més ràpidament.

WordPress SEO Tarragona · WordPress SEO Barcelona · AWS para WordPress · TECNOSEO